Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Gerelateerde dienst

Naar diensten overzicht »

Brandwerende doorvoeringen

Brandwerende doorvoeringen

Rodenburg Brandpreventie is een specialist op het gebied van het brandwerend afdichten van...

Het Gouden Hart

In opdracht van Legemaat Van Elst hebben we een transformatie gerealiseerd van het voormalige gemeentehuis op het gebied van Brandveiligheid. 

Aan de Rijkstraatweg, midden in het centrum van Leersum ligt de monumentale Zorgvilla Het Gouden Hart.  De Zorgvilla is gevestigd in het oude Gemeentehuis en beschikt over 26 zorgappartementen. 

Door de functie en oppervlakte van het gebouw waren de brandcompartimenten in het verleden anders ingedeeld.  Eventuele bouwkundige scheidingen zijn daardoor niet als specifieke brandwerende scheidingen gerealiseerd. Gebruikte materialen en afdichting in de scheidingen dienen zowel horizontaal (bijvoorbeeld vloeren) als verticaal (bijvoorbeeld binnen- en buitenwanden) te worden beoordeeld. Denk hierbij aan het risico van branddoorslag via oude leidingdoorvoer, schachten, enz. 

Rodenburg Bouwkundige Brandbeveiliging is gespecialiseerd in praktische brandveiligheidsoplossingen welke zoveel mogelijk aansluiten op de gerealiseerde (ver)bouw. Bent u op zoek naar een geschikte partner op dit gebied of zit ook midden in een transformatieproject, neem vrijblijvend contact met ons op. 

Plaats: Leersum
Datum: 6 maart 2018

Bouwen doe je samen, zo denken we daarover bij Rodenburg. En daarom werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen bij projecten van uiteenlopende omvang. U leest er meer over op deze website.

Project in beeld