Controle- en beheersysteem bouwkundige brandveiligheid

“In tegenstelling tot zorginstellingen beschikken de grotere ziekenhuizen vaak over een budget voor professionele bewaking op het gebied van brandveiligheid. Zij hebben niet alleen patiënten te beschermen maar er staat bovendien voor miljoenen aan apparatuur, die bij verwoesting problemen geeft met de zorgcontinuïteit. Daarom wordt er veel geld vrijgemaakt voor brandveiligheid in het bijzonder.”

Bron: brandveilig.com

Vooral voor de kleinere zorginstellingen met minder budget is het van groot belang dat er een controle- en beheersysteem is voor de bouwkundige brandveiligheid, waar het personeel van de instelling geen omkijken naar heeft. Automatisch worden hierbij brandscheidingen gecontroleerd en eventueel hersteld. Rodenburg werkt met een interactief systeem waarbij de status van het pand altijd up-to-date is. Meer weten? Scan de QR code voor meer informatie of bekijk onze website.

Niets is belangrijker dan de veiligheid van de mensen in uw gebouw. Is uw pand brandveilig?

Brand in uw gebouw kan een enorme schade aanrichten. Materiële schade of persoonlijk letsel dat niet in geld valt uit te drukken. Bedrijfsactiviteiten worden voor langere tijd, óf zelfs definitief gestaakt. Scenario’s die u te allen tijde wilt voorkomen!

 

VOLDOET UW GEBOUW AAN DE BOUWKUNDIGE BRANDWERENDE EISEN VAN HET BOUWBESLUIT?

 

Deskundig aanbrengen van brandwerende voorzieningen én adequate controles zijn noodzakelijk om de risico’s op verspreiding van rook en vuur te beperken. Het bouwbesluit geeft aan dat een gebrek aan adequate controle en herstel geen punt van aandacht meer is, maar een delict.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.