Je bent hier:

Applicatie: beheer brandveiligheid

Interactief beheer van de veiligheid van je patiënten, medewerkers of bewoners. De applicatie is een tool waarmee je gemakkelijk jouw vereiste gegevens ten aan zien van de brandveiligheid kunt opslaan en de gegevens ook actueel kunt houden.

Bij een groot aantal branden blijkt dat de consequenties zeer serieus kunnen zijn, wanneer er onvoldoende aandacht wordt besteed aan bouwkundige brandpreventie. Rodenburg is er in gespecialiseerd om brandveiligheid van gebouwen te waarborgen, wij denken dan ook graag met je mee. Wanneer een gebouw volledig aan de wettelijk eisen voldoet, dienen er controles en onderhoud te worden uitgevoerd. De resultaten hiervan worden vastgelegd en gerapporteerd. In de praktijk blijkt het bijhouden van dit logboek een tijdrovende klus. De applicatie is ontwikkeld om dit alles gemakkelijker te maken. Hiermee kan de brandveiligheid integraal en effectief verwerkt en beheert worden.

Applicatie

Als een beheerder bijvoorbeeld een doorvoering van kabels en luchtkanalen aanpast, is de brandveiligheid in het geding. De beheerder kan op die plek een sticker met QR code plakken en een melding doen via de applicatie aan Rodenburg, zodat de monteurs van Rodenburg de plek makkelijk terug kunnen vinden en het pand weer brandveilig kunnen maken. Door deze efficiënte manier van werken worden veel kosten bespaard.

Daarnaast heeft een beheerder via de applicatie altijd inzicht in de brandveiligheid van zijn pand. In de app kan namelijk gemakkelijk bekeken worden welke aanpassingen er zijn doorgevoerd door monteurs en wanneer er keuringen uitgevoerd zijn.

Voordelen applicatie beheer brandveiligheid 

  • Alle gegevens rond de brandveiligheid zijn opgeslagen in het interactieve logboek die te bereiken is via de app;
  • Vermindering van de papierstroom;
  • Alle informatie is toegankelijk voor de klant, de uitvoerder en andere belangstellende;
  • In één opslag kan je zien wanneer er onderhoud of inspectie nodig is.

Contact

Wil je ook eenvoudig en doelgericht jouw brandveiligheid beheren? Neem dan contact op met ons.

Uitgelicht project