Brandwerende doorvoeringen

Rodenburg Brandpreventie is een specialist op het gebied van het brandwerend afdichten van doorvoeringen in jouw bedrijf.

Het goed uitvoeren van brandveilige doorvoeringen is essentieel, hiermee voorkom je een snelle verspreiding van brand of rook door een gebouw. Brandwerende doorvoeringen vragen in een ziekenhuis andere aandachtspunten dan in een fabriekshal. Maar in elke opdracht die wij uitvoeren staat veiligheid voorop.

Brandwerende doorvoeringen aanbrengen

Doorvoeringen van technische installaties zijn zwakke plekken als er brand uitbreekt. Wanneer een doorvoering door de brandwand gaat, wordt de brandwerendheid van de wand verwaarloosd. Het vuur kan zich gemakkelijk verspreiden door de openingen rondom de kabels en luchtkanalen. De doorvoeringen dienen dan ook op de juiste manier brandwerend te worden afgewerkt. Waarbij elke leiding zijn eigen afwerkwijze heeft. Elke doorvoering dient minimaal dezelfde brandwerendheidseis te hebben als de wand waar de doorvoering doorheen loopt.

Interactief logboek

Wanneer de doorvoeringen zijn aangebracht, worden de doorvoeringen werkt in het het interactief logboek, die je zelf kunt beheren door middel van een applicatie. Daarin worden o.a. foto’s van de doorvoeringen ingevoegd en is het logboek door diverse partijen in te zien.

Advies

Elk bedrijf en elk pand heeft een specifieke aanpak nodig, Rodenburg Brandpreventie denkt graag met jou mee. De wet- en regelgeving kennen wij goed, maar ook de diverse producten die beschikbaar en Europees gekeurd zijn op het gebied van brandwerend doorvoeren.

Contact

Wil je ook eenvoudig en doelgericht jouw brandveiligheid beheren? Neem dan contact op met ons.

0318 73 11 11 info@rodenburgbv.nl

Je bent hier:

Uitgelicht project