Brandwerende coating

Zoekt u een bedrijf dat uw staal- of betonconstructie brandwerend kan beschermen?

Rodenburg bouwkundige brandpreventie denkt met u mee. Indien er in een gebouw een draagconstructie is gebruikt en conform het bouwbesluit een bepaalde tijd in tact dient te blijven. Dan dient deze constructie te worden voorzien van een brandwerende voorziening.

Brandwerende coatings

In geval van brand is het belangrijk dat de brand zich zoveel mogelijk beperkt tot een bepaalde ruimte, zodat personen de mogelijkheid krijgen om te vluchten en de omliggende ruimten zo min mogelijk schade oplopen. Een brandwerende coating is uitermate geschikt om constructies van hout, beton of staal brandwerend te maken. Mocht er brand uitbreken, dan vormt de coating een barrière tussen het vuur en de constructie. Wij werken geheel volgens de NEN-normen uit het Bouwbesluit.

Advies 

Elk bedrijfspand of gebouw heeft een eigen constructie en vraagt om een advies op maat. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de diverse coatings binnen uw bedrijf of pand? Neem contact op met ons op. Naast het aanbrengen van brandwerende voorzieningen, kunt ook terecht voor het beheer van brandveiligheid in uw bedrijf.

Contact

Wilt u ook eenvoudig en doelgericht uw brandveiligheid beheren? Neem dan contact op met ons.

Je bent hier:

Uitgelicht project