600 jaar Kasteel

Eeuwenlang heeft het kasteel een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de stad Woerden. Van imposante woning voor belangrijke Woerdenaren tot militair ziekenhuis, altijd een veilig onderkomen voor haar gasten.

Als unieke locatie en het meest imposante monument van Woerden, wordt deze traditie voortgezet voor de meeste uiteenlopende feesten en gelegenheden. Bouwkundige brandveiligheid is van toepassing op elk bedrijfsgebouw en dus ook wanneer het gebouw al 600 jaar in gebruik is. Bolton Bouw heeft al eerder naar alle tevredenheid met Rodenburg samengewerkt en ons gevraagd mee te kijken naar de brandveiligheid van dit prachtige historische gebouw. Het is lastig om dit een historisch pand naar de huidige wet- en regelgeving aan te passen, maar een bijzondere uitdaging voor Rodenburg. Om zeker te zijn van de juiste keuzes met betrekking tot de brandcompartimenten heeft Rodenbrug een onafhankelijk adviesbureau ingeschakeld en vanuit de vastgelegde bevindingen zijn we deze week gestart met de herstelwerkzaamheden.

Plaats:         Woerden
Datum:        05-06-2019

Bouwen doe je samen, zo denken we daarover bij Rodenburg. En daarom werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen bij projecten van uiteenlopende omvang. U leest er meer over op deze website.

Meer informatie?

Gerelateerde dienst