Ziekenhuis Gelderse Vallei

In opdracht van Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft Rodenburg Bouwkundige Brandpreventie de brandwerende afdichtingen gerealiseerd.

In het ziekenhuis zijn we afgelopen jaar bezig geweest met de dagelijkse mutaties in de brandscheidingen en de mutaties in verband met diverse verbouwingen. Samen met de betreffende afdelingen, de technische dienst, aannemers en onze opdrachtgever is dit project naar tevredenheid uitgevoerd.

Alle werkzaamheden zijn vastgelegd in ons eigen logboek. De mutaties worden gemeld door de technische dienst via de app, zodat onze brandpreventie medewerker weet waar de mutaties hebben plaats gevonden en de juiste maatregelen kan nemen. Deze maatregelen worden vastgelegd in het logboek incl. foto’s, omschrijving van de toepassing en eventuele opmerkingen.

Het ziekenhuis kon tijdens de aanwezigheid van de brandpreventiemedewerkers doorgaan met hun dagelijkse werkzaamheden. De medewerkers zijn getraind om zo min overlast te creeren op de zorgafdelingen.

Bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheden binnen uw zorginstelling?

Plaats:         Ede
Datum:        04-02-2019

Bouwen doe je samen, zo denken we daarover bij Rodenburg. En daarom werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen bij projecten van uiteenlopende omvang. U leest er meer over op deze website.

Meer informatie?

Gerelateerde dienst