Zoekresultaten

Je bent hier:

Digitaal Logboek

Digitaal Logboek Wij stellen de veiligheid van het gebouw en die van medewerkers voorop. Met deskundig advies en de juiste oplossingen voor iedere specifieke situatie. Wanneer het bedrijfspand volledig aan de wettelijke eisen voldoet, dienen er regelmatig controles en onderhoud te worden uitgevoerd. Maar nog belangrijker, deze moeten worden vastgelegd. Wij maken gebruik van een…

Read more

Brandpreventieweken

Brandpreventieweken Brandweer Nederland en De Nederlandse Brandwonden Stichting starten deze week met de Nationale Brandpreventieweken. De hele maand wordt er campagne gevoerd rond het thema ‘Rookmelders Redden Levens’. Naast rookmelders zijn juiste brandwerende afdichtingen in appartementencomplexen van levensbelang. Een brand kan zich minder snel ontwikkelen en bewoners krijgen meer tijd om hun appartement te verlaten.…

Read more

Voldoet u aan de zorgplicht?

Niets is belangrijker dan de veiligheid van de mensen in uw gebouw. Is uw pand brandveilig? Brand in uw gebouw kan een enorme schade aanrichten. Materiële schade of persoonlijk letsel dat niet in geld valt uit te drukken. Bedrijfsactiviteiten worden voor langere tijd, óf

Read more

Nationale Brandpreventieweken

De Nationale Brand Preventieweken zijn van start gegaan. Dit jaar zet de brandweer in op jonge “Speurneuzen” die leren omgaan met accu’s en adapters.
Het aantal woningbranden is toegenomen door gebruik van oplaadbare elektrische apparaten.

Read more

Vakantie!

Terwijl de leerlingen en hun docenten heerlijk van hun vakantie genieten, werken onze mensen door om de lege schoolgebouwen te controleren op doorbroken brandscheidingen.

Read more

Risicobewustzijn

Onderzoek naar het brandveiligheidsniveau van bestaande bouw in een veiligheidsregio leverde op dat slechts drie procent van die gebouwen voldoet aan de minimale eisen van het Bouwbesluit.  

Read more

KYDEX® in de Lidl

De Lidl is een supermarkt die zich momenteel binnen Nederland erg uitbreid. De Lidl staat voor duurzaam voedsel, maar o.a. ook voor een duurzame werkomgeving. In de nieuwe filialen wordt er dan ook veel gewerkt met KYDEX®.

Read more

Druk op de rode knop

Bent u ook benieuwd wat er gebeurt bij het indrukken van de rode knop? Er zal een nieuwe wereld voor u open gaan… Vanaf vandaag tot a.s. vrijdag 13 februari bent u van harte welkom in onze stand, op de Renovatie en transformatiebeurs. 

Read more

Verrast!

Afgelopen periode hebben we een mooi en goed traject mogen doorlopen met PXL. Samen zijn we op ontdekkingstocht gegaan om te onderzoeken wat de kern is van ons merkverhaal en op welke manier wij ons merkverhaal naar buiten willen brengen.

Read more